Actueel

Voorlichting op evenementen in het Gooi

Beatstars Huizen en One Hilversum Festivals, en informatiemarkten in Gooise Meren en Kerkelanden: een mooie kans voor voorlichting over ons werk en gesprekken met bezoekers over discriminatie en vooroordelen. In oktober jonge bezoekers bij het Beatstars Festival in Huizen. In september mensen van alle leeftijden en kleuren op het One Hilversum Festival, een jaarlijks muzikaal evenement waarin diversiteit en verbinding centraal staan.

Beatstars Huizen
Hilversum One

In oktober waren we ook te vinden bij de opening van de Regenboogweek in het centrum en bij de vlaggenceremonie bij scholen en Raadhuis in Hilversum.

In september gaven we ook voorlichting aan Hilversumse ouderen, op een informatiebijeenkomst voor wijkbewoners in de Koepel, Kerkelanden. Ouderen deden mee aan een workshop over vooroordelen en discriminatie in de zorg.

Ook de gemeente Gooise Meren werd niet vergeten: op 17 september spraken we allerlei inwoners en belangstellenden bij onze kraam op de Culturele Markt in het centrum van Bussum bij Bussum Cultureel.